Fashiontrends

In Fashiontrends worden de nieuwe trends per seizoen besproken. Telkens wanneer er een nieuwe look voor de deur staat wordt deze helemaal uitgediept zodat je stijlvol de deur uitgaat. Uiteraard maken we er altijd een versie van waarbij je de stijl kan nabootsen of hercreƫeren naar je eigen wensen. Het punt is dat jij als fashionista altijd perfect voor de dag komt en op de hoogte blijft van de nieuwste trends.

 

Fashiondummies volgt de mode op de voet door verschillende modeblogs en modeshows te vergelijken en te bekijken. Natuurlijk moeten we ook de kledingstijlen van beroemde personen goed in de gaten houden want zij zijn vaak de trendsetters. Het is logisch dat niet elke look aanslaat waarmee ze naar buiten komen. Maar het punt is dat je aan elke outfit je eigen draai kunt geven. Mode is vooral iets persoonlijks.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>