Blog 2012

26-12-12
Vandaag heb ik weer hard aan de site gewerkt. Nieuwe tapjes en subtapjes zijn aangemaakt, foto´s zijn netjes recht gezet, links kunnen toegevoegd worden, de workshops kunnen beginnen!

25-12-12
Fashiondummies wenst alle fashiondummies een zalige Kerst!

23-12-12
Ik bedank Marie Therese voor de zeer handige e-mail die ik van haar gekregen heb. Het ondernemingsplan is inneens een heel stuk dichterbij!

19-12-12
Stilstaan is achterruit gaan zeggen ze ook wel eens. Ik wil professioneler en professioneler worden. Daarom heb ik vandaag mijn eerste overlockmachine gekocht. Nu kunnen mijn kledingstukken professioneel afgewerkt worden. Het was een zeer goede aanbieding bij Aldi. Daarom stond ik ook al om 8:30 in de rij om er op tijd bij te zijn. Raad eens,… Ik heb mijn singer overlockmachine gekocht! En nu maar uitvissen hoe alles ingeregen moet worden. Dat wordt nog eens een lastige klus!

1-12-12,
Ik heb vandaag aan de site gewerkt. Mensen die graag willen bestellen of sponsoren, kunnen dat nu doen. (tapjes order & contact). Het gaat de goede richting uit met de brand. Elke dag komt de droom dichterbij! Zodra de brand op is kan het papierwerk beginnen: kvk, btw-nummer,…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>