Need a stylist?

- Change your image -

Ik bezit sinds een paar jaar mijn diploma imagostylist. Ondertussen heb ik al verschillende cli├źnten op de goede weg geholpen die telkens weer tevreden terugkomen. Het clich├ębeeld dat mensen hebben over imagostylisten zit nog steeds diepgeworteld: mensen aankleden. Punt. Nee, het is veel meer dan dat. Het totale plaatje is belangrijk: een houding die iemand aanneemt, de look die je uitstraalt, de schoenen waar je op loopt, de details van je handtas of de intonatie van je stem. Allemaal belangrijke items die je een goede of een slechte eerste indruk kunnen geven. En wees eerlijk. Je hebt maar 1 kans om een goede eerste indruk te maken. Als je dat bepaalde beeld dat mensen van je hebben gekregen, wil veranderen, dan ben je jaren bezig. Doe het van de eerste keer goed, en het is zoveel makkelijker.

 

Waarom een imagostylist?
In de loop der jaren verandert je lichaam: je word ouder, je komt misschien bij door een zwangerschap, of je valt juist erg af door een ziekte. Verschillende dingen kunnen je leven doorkruisen. Maar het belangrijkste is wat je ermee doet? Ga je verder zoals je 10 jaar geleden deed? Of wil je jezelf veranderen? Door de juiste beslissingen te nemen kan je meer zelfvertrouwen krijgen. En meer zelfvertrouwen staat garant voor een positievere blik op het leven.
Niet alleen jijzelf verandert. Misschien heb je wel een doel in je leven waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken? Denk maar aan een naderend sollicitatiegesprek of een date met iemand waar je een oogje op hebt? Of misschien ben je je huidige stijl wel beu?
Een imagostylist kan ook kostenbesparend werken. Dit klinkt misschien heel grappig omdat je wel eerst in een imagostylist moet investeren, maar samen kunnen wij een (financieel) plan opstellen waardoor je vanaf nu alleen nog maar de juiste kleding gaat kopen. Er zijn mensen die alles in de sales kopen en dan thuiskomen en merken dat de kleiding die ze hebben gekocht toch niet bij hun past, maar er zijn ook mensen die kledingkasten vol hebben met kleding die ze totaal niet meer dragen. Met een financieel plan kan jij goed voor de dag komen omdat je investeert in een goede basisgarderobe. Investeren in een basisgarderobe is de sleutel tot succes tot een nieuwe identiteit.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>