designer as…

Indien u mij wil inschakelen als designer dan zijn er een aantal dingen waar u goed moet over nadenken van te voren. Daarom stel ik deze handige tool op zodat u meer ideeën krijgt over wat de mogelijkheden zijn.

designer als ontwerper
u weet nog niet goed wat u wilt. Ik kan een aantal ontwerpen schetsen waarvan ik denk dat ze bij u passen. Ik maak minimaal 5 ontwerpen zodat u een diversiteit ziet van mijn werk. U kunt dan zelf kiezen of u één van deze ontwerpen door mij laat maken of dat u het zelf maakt. Designer als ontwerper moet u des zo letterlijk mogelijk naken. Er wordt alleen op papier gecreëerd en niet met stoffen. (Maar dit is uiteraard wel mogelijk zie tab “designer als designer”.)

designer als patroontekenaar
U heeft een mooie jurk gezien in een tijdschrift of op de foto. U weet echter niet hoe u eraan moet beginnen en heeft hulp nodig bij het opstellen van een patroon. Geen probleem. Ik maak voor u een patroon op maat! Ook is het mogelijk om een bepaald patroon te vergroten of te verkleinen.

designer als designer
als laatste maar niet de onbelangrijkste. u wil graag dat ik een ontwerp schets voor u en het ook zelf maak. Geen probleem natuurlijk! In dit geval zou ik dan graag hebben dat u over een aantal zaken nadenkt. Tenzij u mij de vrije hand geeft natuurlijk.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>