vooraf te bepalen

Er zijn een aantal zaken waarover u van te voren goed moet nadenken. Ik heb een handige lijst opgesteld voor wanneer u van mijn diensten als designer gebruik wilt maken.

kledingstuk:

Dat spreek voor zich natuurlijk.

details:

Zijn er details die u graag aan bod zou willen laten komen? Denk hierbij aan de vorm van de hals

fournituren:

wilt u dat er een rits gebruikt wordt? Wilt u dat er (druk)knopen op het kledingstuk komen? wilt u een bies? Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Hierbij moet je niet alleen denken aan het gebruik van deze materialen maar ook aan de plaatsing van e fournituren. wilt u de rits aan de zijkant van een jurk hebben of juist op de rug?

stof en voering

van welke stof wilt u het kledingstuk vervaardigd hebben? moet dit in een bepaalde kleur? moet het kledingstuk gevoerd worden? wilt u het stiksel in een andere en aparte kleur hebben?

speciale wensen:

zijn er bepaalde element die zeker in het kledingstuk verwerkt moeten worden? moet er bijvoorbeeld een bepaalde kleur gebruikt worden?

eindtijd:

de uiterste datum wanneer het kledingstuk af moet zijn.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>