Need a designer?

- design your new me -

Ik hou van ontwerpen. Ik creëer graag persoonlijke ontwerpen met de nadruk op details. Alles maak ik zelf. Prijzen zijn op aanvraag omdat er veel factoren zijn die u zelf moet bepalen: kleur, stof, fournituren, kledingstuk,…Natuurlijk kun u ook een bepaalde prijs geven waarvoor ik zelf iets mag maken.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ik kom naar u om te bespreken wat u graag wilt. Aan de hand van uw wensen bespreken we een prijs. Als u hiermee akkoord gaat, kan ik uw maten opnemen zodat ik het kledingstuk op geheel uw lichaam kan afstellen. Uiteraard maak ik iets wat bij u en uw persoonlijkheid past.
Verder bespreken we ook de dag waarop het klaar moet zijn. Afhankelijk van het eindproduct moeten we nog een tussentijdse pasbeurt inlassen, zodat het kledingstuk volledig voldoet aan uw verwachtingen. Een tussentijdse pasbeurt is erg handig als u toch nog enkele veranderingen wilt aanbrengen.
Wanneer het kledingstuk vervaardigd is, kom ik het persoonlijk brengen zodat het onderweg zeker niet beschadigd kan worden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel!

 
 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>