Business

Need a designer?

- design your new me -

Ik hou van ontwerpen. Ik creëer graag persoonlijke ontwerpen met de nadruk op details. Alles maak ik zelf. Prijzen zijn op aanvraag omdat er veel factoren zijn die u zelf moet bepalen: kleur, stof, fournituren, kledingstuk,…Natuurlijk kun u ook een bepaalde prijs geven waarvoor ik zelf iets mag maken.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ik kom naar u om te bespreken wat u graag wilt. Aan de hand van uw wensen bespreken we een prijs. Als u hiermee akkoord gaat, kan ik uw maten opnemen zodat ik het kledingstuk op geheel uw lichaam kan afstellen. Uiteraard maak ik iets wat bij u en uw persoonlijkheid past.
Verder bespreken we ook de dag waarop het klaar moet zijn. Afhankelijk van het eindproduct moeten we nog een tussentijdse pasbeurt inlassen, zodat het kledingstuk volledig voldoet aan uw verwachtingen. Een tussentijdse pasbeurt is erg handig als u toch nog enkele veranderingen wilt aanbrengen.
Wanneer het kledingstuk vervaardigd is, kom ik het persoonlijk brengen zodat het onderweg zeker niet beschadigd kan worden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel!

 
 

Need a stylist?

- Change your image -

Ik bezit sinds een paar jaar mijn diploma imagostylist. Ondertussen heb ik al verschillende cliënten op de goede weg geholpen die telkens weer tevreden terugkomen. Het clichébeeld dat mensen hebben over imagostylisten zit nog steeds diepgeworteld: mensen aankleden. Punt. Nee, het is veel meer dan dat. Het totale plaatje is belangrijk: een houding die iemand aanneemt, de look die je uitstraalt, de schoenen waar je op loopt, de details van je handtas of de intonatie van je stem. Allemaal belangrijke items die je een goede of een slechte eerste indruk kunnen geven. En wees eerlijk. Je hebt maar 1 kans om een goede eerste indruk te maken. Als je dat bepaalde beeld dat mensen van je hebben gekregen, wil veranderen, dan ben je jaren bezig. Doe het van de eerste keer goed, en het is zoveel makkelijker.

 

Waarom een imagostylist?
In de loop der jaren verandert je lichaam: je word ouder, je komt misschien bij door een zwangerschap, of je valt juist erg af door een ziekte. Verschillende dingen kunnen je leven doorkruisen. Maar het belangrijkste is wat je ermee doet? Ga je verder zoals je 10 jaar geleden deed? Of wil je jezelf veranderen? Door de juiste beslissingen te nemen kan je meer zelfvertrouwen krijgen. En meer zelfvertrouwen staat garant voor een positievere blik op het leven.
Niet alleen jijzelf verandert. Misschien heb je wel een doel in je leven waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken? Denk maar aan een naderend sollicitatiegesprek of een date met iemand waar je een oogje op hebt? Of misschien ben je je huidige stijl wel beu?
Een imagostylist kan ook kostenbesparend werken. Dit klinkt misschien heel grappig omdat je wel eerst in een imagostylist moet investeren, maar samen kunnen wij een (financieel) plan opstellen waardoor je vanaf nu alleen nog maar de juiste kleding gaat kopen. Er zijn mensen die alles in de sales kopen en dan thuiskomen en merken dat de kleiding die ze hebben gekocht toch niet bij hun past, maar er zijn ook mensen die kledingkasten vol hebben met kleding die ze totaal niet meer dragen. Met een financieel plan kan jij goed voor de dag komen omdat je investeert in een goede basisgarderobe. Investeren in een basisgarderobe is de sleutel tot succes tot een nieuwe identiteit.

 

Need more information?

hier vind je mijn contactgegevens en kan je eventuele vragen stellen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>